Ga naar de inhoud

Geitenkaas met peperkoek

  • door
Hanne Pluim en Arno Chauveau

Geitenkaas met peperkoek

Hapje met Oost-Vlaamse ingrediënten.
#lekkeroostvlaams #doelokaal #oostvlaanderen #streekproducten #korteketen #etenomnooittevergeten
Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Porties: 4 personen
Gang: Bijgerecht, Borrelhapje, Salade, Voorgerecht
Keuken: Vlaams
calorieën: 100

Ingrediënten
  

  • Peperkoek ‘Vondelmolen’
  • Geitenkaas met spek ‘De Spiegelhoeve’
  • Honing

Method
 

  1. Snijd de peperkoek in stukken en verkruimel het op een bakplaat. Rooster de peperkoek ongeveer 10 minuten op 150°C. Laat het afkoelen en verkruimel het eventueel nog iets fijner.
  2. Smeer de geitenkaas in met honing en paneer in de peperkoek.
  3. Bak de geitenkaas af in de oven op 190°C gedurende 10 minuten.
  4. Serveer met een salade.

Notities

Smakelijk!
Uitgetest? Laat het dan weten @rookpluim_  en  @forking.goodfood op Instagram.
Recept voor  @lekkeroostvlaams. Op zoek naar lekkere streekproducten? Neem een kijkje op lekkeroostvlaams.be

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept